Lyžařské běžecké tratě

V sezóně 2023-2024 nebude na parkovištích na Červenovodském  sedle vybíráno parkovné. Dobrovolný příspěvek na úpravu lyžařských běžeckých stop v doporučené výši 70 Kč je možné uhradit prostřednictvím výběrových automatů umístěných v blízkosti obou parkovišť na Červenovodském sedle. Máme zřízený transparentní účet na výběr prostředků na zajištění provozu lyžařských stop v zimě a singltreků v létě.  Lze platit jakoukoliv částku přes QR kód, který najdete prostorách bufetů na Červenovodském sedle,  Kramářově chatě a také zde:

QR kód pro platbu

QR kód pro platbu

Děkujeme za vstřícnost!  Sdružení obcí Orlicko

Po super lyžovačce pamatujte i na SUPER pohodlný odpočinek a spánek.

WEBOVÁ KAMERA ČERVENOVODSKÉ SEDLO   /    SUCHÝ VRCH

Fórum pro lyžařské běžecké tratě oblast Buková hora, Červenovodské sedlo, Suchý vrch, ….. 

Úprava stop: bilestopy.cz – Orlické hory – Buková hora /
Králický Sněžník – Červená Voda  / Dolní Morava
Bílé Stopy
Úprava stop: Mapy.cz-Buková hora

Napište nový záznam do fóra pro běžkaře

 
 
 
 
 
 
Políčka označená * jsou povinná.
Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.
Je možné, že váš příspěvek bude v knize návštěv viditelný až poté, co ho zkontrolujeme.
Vyhrazujeme si právo upravovat, mazat nebo nezveřejňovat nevhodné záznamy.
635 entries.
Pekelník Pekelník from Jabko wrote on 17. 2. 2020 at 11:05
V sobotu ráno jsem jel také okolo Sucháku po rozjetých stopách ? a auto vystopoval. Stálo kousek na pěti bratrama 5M3 3743. Zajímalo by mě, jestli odjel ?
LUBAS LUBAS from lanškroun wrote on 16. 2. 2020 at 07:46
ahoj,od psů to není jeto od koní vyděl jsem je tam jak jeli na Suchák
Honza Honza from Orličky wrote on 15. 2. 2020 at 18:55
Předchozí příspěvek o rozježděných stopách je sice drsný, ale pravdivý. Dnes dopoledne Jamenská cesta od Pěti bratrů k silnici rozbitá od aut a saní(asi se psy). Jinak, ale svezení kolem Sucháku fajn, na tu bídu.
lubas lubas from lanškroun wrote on 15. 2. 2020 at 16:05
ahoj,včera Suchák a k boudě a spodní cestou supr.Tak dnes ráno v 8 na Sucháku a směr bouda a spodní cestou a světe div se.OMLOUVÁM SE. Stále se to opakuje a opět rozježděné tratě od aut. ...................... Máte snad nějaké smlouvy!!!!
Martin M Martin M from Lanškroun wrote on 15. 2. 2020 at 11:27
Dnes 15.2. jsem objel Bukovku a pak nahoru na Suchák. Ráno to bylo přemrzlé, ani stříbrný klistr to nebral, ale zase sjezdy rychlé. Pak to začlo trochu měknout. Strana Bukovky horší, zejména část okruhu mezi čenkovickými a cervenovodskými sjezdovkami, kde je trasa přerušena potůčky. Na suchák je nejhorší část asi v lesích, zejména za Hvězdou je kousek takový ledovatý, ale jinak docela hezké. Je to spíše na starší lyže občas leze podklad.
Tomáš z Bástru Tomáš z Bástru from Brno wrote on 14. 2. 2020 at 15:40
Dnes cca v 11 hod hezky najeto, na skate uplne idealni. Jel jsem zesedla okolo bukove hory, na suchy vrch a zpatky spodem pres tri braty a pet panu (nebo je to naopak?? :)). Snih morky, ale zatim dostatek. O vikendu bude dobra lyzovacka. Dekujeme za upravu trati!!!
lubas lubas from lanškroun wrote on 13. 2. 2020 at 19:01
Slušný podmínky na klasiku a supr na SKATE.A mohu poprosit o ůpravu koleje po traktoru.Díky
Pavel Pavel wrote on 13. 2. 2020 at 09:33
Info ze ski.ttnet.cz, odkaz výše. Včera 12.2. jsme upravili stopy okolo a přes Bukovou horu, na Převáží a do Valteřic, dále všechny trasy na Suchý vrch a k Boudě. Další úpravu plánujeme na pátek.
Tomáš z Bástru Tomáš z Bástru from Brno wrote on 12. 2. 2020 at 21:43
Zdar, dneska sme hrnuli kolem Bukové hory a sněhu dosť. Dokonce sme nemuseli ani jednó sundávat bretle. Na Sucháč je to taky cajk. Takže všem doporučujeme. Zdraví partyja z Bástru a Ostopek.
Kramářova chata Kramářova chata from Suchý vrch wrote on 12. 2. 2020 at 12:04
Něco pripadlo, dnes 12.2. rolbou upravujeme kolem Bukovky a Sucháku. Přesné info bude odpoledne na ski.ttnet.cz Další úprava asi v pátek...
pepa_moravany pepa_moravany from Moravany wrote on 12. 2. 2020 at 11:23
zdar jak sviňa ze brněnskýho štatlu - chtěl jsem se zeptat jak to po orkánu vypadá ? Nějaký snížek se objevil, ale asi žádná sláva
Tonda Fiala Tonda Fiala from Sdružení obcí Orlicko wrote on 7. 2. 2020 at 14:46
Dnes 7.2. jsme upravili stopy ze sedla k Bukové hoře, ale jen zčásti - na vrchol a po sjezdovky. Na druhou stranu ze sedla na Suchý vrch a to jak klasickou cestu přes Hvězdu, tak trasu přes Pět bratrů a ke Třem pánům. Dále je upravena trasa na Boudu a to jak nad Těchonínem , tak po hřebenu. Sněhu není moc, takže je nutné dbát zvýšené opatrnosti.
lada lada wrote on 7. 2. 2020 at 07:16
........čtvrtek večer ze sedla na Suchý vrch celkem fajn na tu bídu se sněhem. Jen z Hvězdy k silnici dost přerušované od vody z víkendové odblevy
Jef Jef wrote on 6. 2. 2020 at 20:16
Dnes jsem projel kolem Bukové hory,některé úseky jsou dobré ale dost míst,kde je voda,led a vyfoukanej sníh.Celkově nic moc,chtělo by to další sních.
Tonda Fiala Tonda Fiala from Sdružení´obcí Orlicko wrote on 5. 2. 2020 at 11:45
Úpravu stop v oblasti Bukové hory a Suchého vrchu plánujeme na pátek 7.2.2020. Podle sněhových podmínek se rozhodneme jestli pojedeme rolbou nebo čtyřkolkou. Budeme průběžně informovat.